web analytics

Garchinger Heide…

Vi har været ude og se nogle nye steder i området omkring München. Echinger See og Garchinger Heide…

Søen var ikke så spændende, men vi fik da en lille gåtur ud af det ;-)

Garchinger Heide er et smukt område med en masse dyre- og planteliv. Der er sat stolper op og man må kun gå indenfor de markerede områder p.g.a. det rige og specielle planteliv.

En lille serie af tårnfalken der jager…

Vi mødte også den imponerende flotte Blå Kærhøg. Lige ud af øjenkrigen troede vi faktisk at det var en måge der kom ud fra trægrænsen, men vi blev glædeligt overraskede. Det er første gang jeg ser denne smukke rovfugl, men jeg skal helt bestemt ud og lede efter den igen, så jeg kan få nogle bedre billeder af den…

Det blev til endnu et smukt sted i nærheden af vores hjem :-)

2 kommentarer til “Garchinger Heide…

 1. Jeg har lige siddet og brugt en del tid på at se din blog igennem.
  Du er ganske enkelt heeeelt vild god til at fotografere! Er du professionel eller bare en meget dygtig amatør.
  Jeg nyder alle billederne, men nærbilledet af isfuglen blev jeg altså ret misundelig over :-)

  1. Jamen mange tak :-)
   Jeg er bare en glad amatør! Jeg har fotograferet så længe jeg kan huske tilbage, men kameraet har ligget stille de senere år. Det er for nyligt blevet støvet af og efter et indbrud på vores seneste ferie, hvor vi fik stjålet vores udstyr, min taske og smykker, valgte jeg at smide forsikringspengene efter det udstyr jeg gik og drømte om – og jeg kunne alligevel ikke erstatte min taske og smykker, da de er udgået…
   Isfuglen er bestemt også en af mine favoritter. Jeg har nogle flere billeder, som er endnu tættere på og de kommer op her senere ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *