web analytics

Endelig må vi komme ud igen…

Her i det bayerske har vi haft udgangsbegrænsninger, siden midt i marts (flere ting lukkede ned allerede først i marts). Vi måtte køre ud for at handle fødevarer, gå til lægen eller optiker (alt andet har også været lukket – byggemarkedet var åbent, men kun for folk med en tiladelse) og vi måtte gå tur i eget område, men kun 2 sammen, hvis man ikke var familie eller samme husstand. Nu er der endelig blevet løsnet lidt op og vi må nu køre ud og gå en tur andre steder og sikke det letter, for selvom vi elsker vores område og lille landsby, så bliver det noget ensformigt at daske rundt herude :-P

Vi har haft ferie hele ugen og da vi endelig kunne komme ud, tog vi til Echinger Stausee, hvor der ikke kommer så mange mennesker. Sikke grønt det hele er blevet på de uger vi har været hjemme. Sidst vi var ude havde vi vinterjakker på og i denne uge kunne vi sagtens gå i t-shirt og shorts ;-)

2 kommentarer til “Endelig må vi komme ud igen…

  1. Nedlukning/lockdown har været strammere end her i DK. Nogle ting lukker vi så langsommere op i forhold til vore nabolande, EU fællesskaber. Men skønt at kunne komme ud og opleve nyt.

    1. Ja det har det og her er stadig lukket meget ned. Bayern lukker også langsommere op end andre delstater, så lige nu er vi den delstat hvor mindst er lukket op i Tyskland. – men bayern var også de første der blev ramt. Helt tilbage i januar havde vi de første tilfælde…
      Der er bøder helt op til 25.000€ for at overtræde forbuddene, så det er med at tænke sig om…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *