web analytics

Test af nyt kamera…

For 1,5 år siden fik jeg nyt kamera, da mit det gamle blev stjålet under et indbrud i vores mobilhome på ferien i Italien.

Jeg valgte at opgradere og købe det dengang helt nye Olympus OMD E-M5 Mark III. Jeg ville have haft en E-M1, men da 5’eren lige var kommet var specs’ene bedre på den, end på 1’eren og der var ikke nogen rygter om, at Olympus have tænkt sig at komme med en ny 1’er.

Det gjorde de så – kun 2 måneder efter jeg havde købt mit og det irriterede mig grusomt, for grunden til at jeg opgraderede, i stedet for at beholde Mads’ E-M10 magen til mit der blev stjålet var, at man kunne lave brugerdefinerede indstillinger, som jeg ville have så stor glæde af, når jeg skifter imellem fotografering af fugle der sidder stille, fugle i flugt og landskab f.eks.

De brugerdefinerede indstillinger funkede så bare ikke ret godt i E-M5, så nu har jeg bidt i det sure æble og opgraderet endnu engang, til Olympus OMD E-M1 Mark III og den blev testet ved søen i dag ;-)

Rørhøgen svæver over rørskoven.

Den lille Rørspurv.

Det er så nemt at skifte imellem indstillingerne bare ved at dreje på hjulet, fremfor at skulle ind i menuen og ændre indstillinger, for som I nok kan forestille jer, så er fuglen ligesom fløjet inden jeg når det :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *