Der er regnvejr i Agger, så den står på hygge idag….
Jeg får strikket lidt på min poncho….
Vi skal en tur op i Spar og handle nogle småting vi mangler, så vi tager lige en oser ved “Livets Krydderi” som ligger ved siden af… Ups, det blev til 2 flotte skåle der er lavet af muslingeskaller :-)
Derefter står eftermiddagen i madens tegn :-)
Der laves chili/tomat salsa til forretten…
Bagte tomater og dej til roulade- og landbrød til imorgen…
Jeg bager også lige nogle biscotti – opskriften er fra bogen “Picnic” af Sylvia Danielsson…..
Og sidst men ikke mindst, aftensmaden som er kæmperejer med chili/tomat salsa til forret…
Hovedretten er grillet svinemørbrad med champion & krydderostfyld, dertil er der Olsens lækre små grillede kartofler med cheddartern og så skal der lige slåes mave inden desserten :-)
Mmmmm! Pandekager med is og et stort udvalg af diverse tilbehør: lakridssirup, forskellige franske blomster sirupper, canadisk ahornsirup, blomster honning, chokoladesauce og chilisukker.