Der skal bages lidt burgerboller til i aften…
Jeg målte op og min mor rørte sammen ;-)
Imens dejen hævede gjorde vi laks klar til rygning – en med hvidløg og en med akaziahonning/mandler….
Vi fik også blandet en skøn forfriskning, afkølet frugtthe fra “Fru Ronne” blandet med æblecider! ;-)
WSM’en blev gjort klar til laks…
Den var hurtig gjort klar – så manglede de bare laksen ;-)
Dejen hævede i 30 min….
Min far har lavet en bagesten til os ud af et stykke isolersten til brændeovnen og den er super når man skal bage…..
Burgerbollerne blev formet, penslet med mælk og drysset med sesamfrø…
Da de alligevel skulle tænde kul til rygeovnen kunne de ligeså godt tænde lidt ekstra til kuglegrillen så jeg kunne bage burgerbollerne deri ;-)
Det går fremad med laksen ;-)
Burgerbollerne fik ca 10 min og blev flotte gyldne – så er vi klar til flæskestegsburgere i aften :-D