Sä er der friskbagte boller og de er virkelig virkelig gode :-P
Opskrift pä Sunde Morgenboller:
- 4 dl. Vand
- 1 dl. Mælk
- 15 g. Gær
- 2 tsk. Groft salt
- 1 spsk. Sukker
- 100 g. Grahamsmel
- 50 g. Hørfrø
- 50 g. Solsikkekerner
- 50 g. Græskarkerner
- 425 g. Hvedemel
Dag 1:
Hæld vand og mælk i en skål og opløs gæren heri.
Tilsæt salt og sukker, rør grahamsmel, frø og kerner i dejen.
Rør dernæst hvedemel i og rør, til dejen har en konsistens som tyk grød.
Dæk skålen med husholdningsfilm og stil den til hævning i køleskabet til næste dag.
Dag 2:
Form dejen så godt du kan ved hjælp af 2 skeer dyppet i koldt vand.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 30 min.
Bages ved 225 gr. i 15 min.