Friskbagt…

Sä er der friskbagte boller og de er virkelig virkelig gode :-P

Opskrift pä Sunde Morgenboller:

  • 4 dl. Vand
  • 1 dl. Mælk
  • 15 g. Gær
  • 2 tsk. Groft salt
  • 1 spsk. Sukker
  • 100 g. Grahamsmel
  • 50 g. Hørfrø
  • 50 g. Solsikkekerner
  • 50 g. Græskarkerner
  • 425 g. Hvedemel

Dag 1:

Hæld vand og mælk i en skål og opløs gæren heri.
Tilsæt salt og sukker, rør grahamsmel, frø og kerner i dejen.
Rør dernæst hvedemel i og rør, til dejen har en konsistens som tyk grød.
Dæk skålen med husholdningsfilm og stil den til hævning i køleskabet til næste dag.

Dag 2:

Form dejen så godt du kan ved hjælp af 2 skeer dyppet i koldt vand.
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 30 min.

Bages ved 225 gr. i 15 min.

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *