web analytics

Adventsgave for de 2 förste söndage i advent…

Her midt mellem 2 söndage har jeg fäet en adventsgave af min mand, den skal nemlig daekke bäde 1. og 2. söndag i advent :-)

Desvaerre kan jeg ikke helt tage det i brug endnu, for manden bestilte törklaedet igär, og idag allerede inden det ankom var det sat ned med 40%, sä nu har vi skrevet til By Malene Birger og spurgt om de vil tilbagebetale differrencen, ellers vil vi sende varerne tilbage og köbe dem pä ny til udsalgspris, for manden har nemlig ogsä köbt julegave til mig i denne uge, som ogsä er med i udsalget og det er temmelig mange penge der er tale om. Der er gratis porto og tilbagesendelse sä det koster ikke os noget at sende tilbage og bestille nyt, men nu mä vi se hvad de siger….

Jeg ved godt at ting, og isaer töj kommer pä udsalg og det er fint nok, det kan jeg leve med, men ikke dagen efter, eller i samme uge som man har köbt for en formue, for sä syntes jeg ikke at det er sä fedt og sä kan man jo ligesä godt benytte sig af at man kan sende tilbage og fä det til billigere penge ;-)

Sjovt nok kom der 2 pakker, for jeg havde bestilt en basis top i sort og den kom ogsä i dag (og den er ikke med i udsalget ;-)) samtidig fär man et par stömper med hver bestilling, frem til en eller anden dato som jeg ikke kan huske, sä nu har jeg to par guld glimmer strömper :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *