web analytics

Frem fra gemmeren..

Jeg har idag fundet noget af mit håndarbejde frem fra gemmeren og har fået taget nogle billeder af det, så her kommer lidt:

img_1945

Et af mine ynglingsprojekter, mit store sjal (150×200 cm) som jeg bruger både som sjal på en kølig sommeraften og som tørklæde om vinteren – det er strikket i mørk brunt mohair med et super flot bladmønster.

img_1960

Super ponchoen som jeg bare er blevet SÅ glad for, rigtig blød og lækker, med et strejf af bladguld i den råhvide stribe som lige giver den det lille ekstra pift.

img_1968

Trøjen der overlever alt! – Kender I det?  en ting man bare er blevet så glad for at den ALDRIG vil blive smidt ud medmindre den til sidst hænger i slid laser ;-)

img_1977

Denne trøje har lagt bagerst i skabet et stykke tid fordi den simpelthen var blevet brugt så meget at jeg var blevet lidt træt af den – men nu har den haft en lille pause og er kommet frem i skabet igen. Det var en af mine første trøjeprojekter og jeg måtte have min mor til at sy den sammen dengang :-)

img_1985

Jeg faldt over en opskrift på en hæklet nederdel som jeg bare måtte eje og  jojo jeg havde da prøvet at hækle når jeg lavede kanter på det forskellige strik og min mormor forsikrede mig om at det var da let nok at hækle – så jeg  gik igang og HOLD SÅ OP! jeg blev overrasket for jeg syntes overhovedet ikke det var så let, men jeg måtte bare eje den nederdel og færdig blev jeg da også, selvom jeg aldrig troede det skulle lykkedes og jeg svor at jeg ALDRIG ville hækle igen..

img_1990

… Indtil jeg  så dette tæppe i Erika Knight’s “Lær at hækle – 20 ting til boligen” glemte jeg alt om at jeg ihvert fald ikke gad at hækle og gik igang, puha det var maaaange firkanter men det lille hundekurvtæppe blev da færdig, så nu mangler jeg bare hunden der skal ligge på det ;-)

Det var nogle af de større ting jeg har lavet gennem årene – derud over har den stået på jeg ved ikke hvor mange huer og luffer, mærkelige tasker, halstørklæder og sjaler, men det er skønt at sidde ligeså stille i sin egen verden med sit håndarbejde, så kom bare igang derude!

2 kommentarer til “Frem fra gemmeren..

  1. Hvor er du dygtig, så mange fine ting du får lavet♡♡♡
    Vil du dele opskriften på den hæklet nederdel? Jeg er helt vild med den ♡♡
    Mig Solveig.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *