web analytics

En kop the skal der til…

Her en torsdag formiddag surfer jeg lidt tilfældigt rundt på nettet og lige pludselig mens jeg snuste rundt inde på “Slagt en Hellig ko” sprang dette her fantastiske web-link op i hovedet på mig! ETSY, det er en side hvor folk fra hele verden sælger deres super flotte håndlavede ting og sager – der er alt godt fra havet og jeg tror man kunne surfe derinde til man blev gammel og grå og stadig ikke have set det hele.

img_2024

Der faldt sørme en lille pung, 2 brilleetuier, der er lavet af en japansk kvinde der syer dem af gamle kimonoer og 2 sjove vedhæng som er lavet ud af gamle scrablebrikker ned i min kurv mens jeg var derinde – og nej Mads sådan en kurv kan kun tømmes ved at “gå til kassen” ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *