web analytics

En dag i Blokhus…

Vi har været i Blokhus hele dagen.. Byggeriet i byen går fremad og de har fået en ny butik “Kaas Slagter og Gourmethus” som jeg er sikker på at jeg nok skal blive rigtig glad for!

Byggeriet i Blokhus

Jeg har fundet et af mine “glemte” projekter frem som jeg har taget med,en hæklet trøje som som har lagt stille i 2 år… Nu må jeg vist hellere få den lavet færdig – jeg fik lige min mor til at hjælpe med at “samle” den så nu mangler jeg kun hætten :-)

Mit glemte projekt 

Mørke skyer trækker op nede fra havet :-(

Regnen kommer!

Den nye slagter butik i Blokhus skulle lige prøves af så vi købte pastasalat, broccolisalat, noget æblesalat og pestokartofler som vi fik sammen med fyldt mørbrad på grillen og lækkert sprødt flütes til…

Mmmmm!

Puha det er go’ mam de laver hos “Kaas slagter og gourmethus”.

Mmmmmm!

Kl. 20.30 til 21.30 blev der tændt levende lys i forbindelse med “Sluk lyset” kampagnen – så måtte jeg ligge min hæklenål fra mig for jeg kunne ikke se noget  :-)

Sluk lyset Danmark!

Det var en dejlig dag i Blokhus hos min mor og far :-)

Hehe lige et afsluttende billede som siger lidt om hvor sociale vi er når vi er i byen :-D

Mig og Mads

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *