web analytics

Startskuddet har lydt!

Vi har fået et udkast til en kontrakt og vi er gået igang med nedpakningen….

Nedpakningen er begyndt

….eller det vil sige, jeg kan gå igang med at vaske alting af og vente på at flyttemændende kommer og pakker det ned – Vi har jo fundet ud af at hvis vi selv pakker vores ting ned er de ikke forsikrede, så vi må vente på at der kommer en flytte Børge og gør det for os, det gør godt nok alting lidt mere besværligt når man ikke bare kan stoppe i kasser efterhånden som man kommer frem!  Mads skal starte sit nye job i Freising d. 1/6 -09 så vi har goooooooood tid :-D

Flytterengøring

Så idag går lyset på badeværelset og den pære kender vi den pebrede pris på for vi har efterhånden skiftet den 4-5 gange i de år vi har boet herinde – kunne den da ikke lige have ventet 14 dage med at spinge! :-(

Nu sidder vi og venter på der kommer pizza, for vi er dovne idag.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *