web analytics

Flyttekaos!

Det her er hvad jeg møder når jeg står op – Kaos fra ende til anden :-)

Kaos

Jeg bliver nødt til at sortere vores ting i hvordan de skal pakkes, for vi ved at vi får mindre plads når vi flytter, så der er nogle ting som ikke skal pakkes ud igen men sættes direkte i kælderen indtil vi engang får mere plads.

Mere kaos

Mormors stel er vi ikke sikre på vi kan få plads til når vi flytter – Stellet fik vi af min mormor i bryllupsgave, hende og min morfar fik det af min morfars forældre som i sin tid fik til deres bryllup..

Mormors gamle stel

Vi har så været på jagt efter nogle gamle vinglas som kunne passe til sådan et stel og vi er så heldige at vi har fundet nogle af de flotte  “Ida” glas fra omkring 1937 fra Holmegaard som passer perfekt dertil. De er svære at finde i god stand, guldkanten er tit slidt af og de har mange skår, men vi har været heldige og har efterhånden fået samlet 6 stk rødvin og 8 stk grønne hvidvin alle med flot guldkant.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *