web analytics

Så kom regnen!

Vi har købt os en kurv vi kan bruge i stedet for plastikposer når vi handler, for hernede sortere de affald og genbruger til den store guldmedalje så man sparer på plastikposerne og så er det også meget lettere med en kurv.

Vores fine indkøbskurv

Der kan dælme være noget i sådan en kurv – Vi var på torvet, ved slagteren og bageren og det hele kunne være i kurven :-)

Dagens høst

Idag fik vi løg, tomater, cocktailtomater, forårsløg, basilikum, agurk, æbler, bananer og 3 bk jordbær på torvet, ved slagteren købte vi 6 skiver lækkert skinke og 2 stk koteletter og til sidst omkring bageren efter flutes til i aften og lidt morgenbrød til weekenden – pris; 28,19 euro (211,50 dkr) ;-)

Ved grøntboden som drives af Familien Neumueller, blev vi betjent af Andrea som vi har handlet ved før, hun går og smågriner når vi har svært ved udtalen og så fortæller hun hvad det hele hedder på tysk, forårsløg vidste vi ikke lige hvad hed så dem pegede Mads bare på og sagde at vi også skulle have sådan nogle med, så sagde hun smågrinende: “Früh-lings-zwie-beln, ja det er også en svær en”  hehe de er nu så søde hernede, og det er det samme lige meget hvor man kommer, søde og hjælpsomme :-)

Regnvejr

Vi nåede lige at komme ind igen så kom regnen og det ser ud til at vare ved, så dagen idag står på indendørshygge.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *