web analytics

Kontoret er færdig!

Så fik vi de sidste ting på plads i kontoret, eller i hvert fald i kontordelen af rummet ;-)

Kontoret er færdig

Der er kommet billede op og lampe over skrivebordene så vi kan se hvad vi laver ;-)

Hurra, vi er færdige her

Nu mangler vi bare gæstesengen i den anden ende så er rummet færdigt :-)

køkken lampen er sat op!

Min flotte lampe er kommet på plads i køkkenet, men ikke uden drama! Da manden havde fået lampen hængt op bad han mig prøve at tænde den, det gjorde jeg og da vi havde konstateret der var lys slukkede jeg den igen – lidt efter skulle jeg have et glas kold cola og bemærkede at der ingen lys var i køleskabet, da vi så tog en runde fandt vi ud af at der ikke var lys nogen steder, ups strømmen var gået – efter at have tjekke vores relæ og set at der ikke var noget galt fik vi fat i underboen og alt var fint hos hende også – vi kunne ikke forstå hvad det så var, vores underbo kendte en i byen der kunne kigge på problemet for os så hun kørte afsted (heldigvis stod hendes garage åben for de er elektriske) for at komme tilbage med hendes ven som kunne fortælle at hele byen var uden strøm! Manden mener at det var en sjov tilfældighed at strømmen lige skulle gå mens han rodede med vores el, meeen jeg mener at der ikke er noget der hedder tilfældigheder :-D

Farvel, Heiliggeistgasse!

Bagefter kørte vi ind til Freising hvor vi gjorde rent, ryddede op og hentede de sidste ting, så var det farvel til Heiliggeistgasse 13 :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *