web analytics

Et par til samlingen…

Der var spændende post hjemmefra..

Soldatertegn

I brevet fra Thisted lå svigerfars hundetegn fra hans tid som soldat :-)

Min svigerfars hundetegn

Det er nu kommet op på væggen i kontoret…

Min fars hundetegn

På samme væg hænger også min fars hundetegn – jeg er vild med sådan nogle familieminder :-)

Mmmm muffins

Da manden kom hjem fra arbejde kørte vi til Ingolstadt – vi venter på de nye Napapijri anorakker og håber at de kommer ud i outlet byen så vi kan spare lidt på sådan en og så skulle vi lige forbi San Francisco Coffee og have en “Ice blended creme caramel macchiato” med en æble/kanel muffin til :-D

Converse til samlingen

Jeg kom lige til at investere i et par converse mere til samling – et par dobbeltfarvede i latté/chocolate ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *