web analytics

En dyr omgang…

Hold da op der er godt vejr, 23 grader siger termometeret, der er jo helt sommer…

Parabol opsætning...

Den parabol skaber nogle problemer – de startede med at lave hul i taget og fik parabolen op ved siden af den tyske parabol, men så ville den ikke fange signalet – derefter prøvede de den ende af taget der vender ud mod vejen…

Der er hul...

Der kunne den godt fange signal men Andrea vil ikke have at den skal sidde i den ende hvor man kan se den fra vejen…

Mit basilikum projekt...

Mens de tænker har jeg sat gang i en lille basilikum bakke – det er spændende om der kommer noget basilikum ud af det :-)

Efterårshygge på altanen....

Jeg har fundet mine store kogler som vi fandt i Frankrig og de er kommet ud på altanen…

Min rose er blevet levende igen...

Jeg troede at min rose var gået til da vi var på ferie, den var gået ud og var dækket med små dyr, den har fået noget sæbevand og er nu fri for dyr – det ser ud til at den alligevel overlever :-)

Parabol problemer...

Parabolen kan ikke sidde på taget uden man kan se den fra vejen, så Hr Bauer ringede til smeden der skyndte sig at lave et stativ så parabolen kan hænge på hjørnet over garagerne – som om det er kønnere ;-)

Snart på plads...

Jeg er nu spændt på hvad det her kommer til at koste, arbejdsløn til Hr. Diermeier og hans kollega der har gået her siden kl 8.30, prisen for selve parabolen og nu smedens arbejde plus den tid de har brugt de andre dage de har været her for at teste og gøre ved :-(

Lidt nyt i gangen...

Nå vi har brugt ventetiden på at hænge et par numser op i gangen :-D

Hunde bøv...

Nu har jeg et sted til nøgler ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *