web analytics

Ud med Canon – Ind med Nikon…

Suk! Mit lille dejlige Canon tog vist mere skade end lim kunne klare da det faldt ned fra altanen :-( Jeg syntes ikke at billederne står helt så skarpe som de burde efter det fald og den kan ikke fokusere på ting der er langt væk – Øvosse!! Men en gang skal jo også være den første, ud af alle de kameraer vi har haft her i huset er det første gang der går et i stykker!

Ind med Nikon...

Så nu må min Nikon på banen igen – lidt træls for den er lidt stor at danse med og billedstørrelsen er endnu tungere end selve kameraet, men hva’ sådan går det når man ikke kan holde ved det man har i hænderne :-) Nu ryger der sådan en her på ønskelisten til jul :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *