web analytics

Julegaver….

Vi fik så mange flotte julegaver i går ;-)

Julegaverne...

Jeg fik et “Mussel Megathermo krus, en “Flower Me” kop med tallerken, et charm til mit armbånd og en lækker skjorte/tunika af min mand – så fik jeg en kogebog, opbevaringsbøtter, et par sølvfarvede sko og penge af mine forældre, og jeg fik et hæklet tæppe samt penge fra mine svigerforældre ;-)

Flere julegaver...

Jeg gav manden en “Diesel” tegnebog, bogen “Himmelskud” af fotografen Jan Kofod Winther og en “Flower Me” kop med tallerken, så fik han små espresso kopper fra “Fru Ronne”, en vinskænkeprop og penge fra mine forældre, et håndklæde og penge af sine egne forældre ;-)

Tegnebog og sko...

Derudover fik vi en “Georg Jensen” sukkerstrøer af min søster og nevø sammen med et flot maleri som Christopher har malet og små magneter formet som chokoladestykker ;-) Vi fik en mere “Hoptimist” og et “Mussel Mega” salt og peber sæt af min anden søster og hendes familie, så fik vi endnu et “Mussel Mega” salt og peber sæt af mine svigerforældre ;-)

Fra mig til mig...

Min julegave til mig selv ;-) En flot kande fra Helbak! :-D

Tunika fra mor og far...

Nåe ja jeg fik også en superflot tunika af min mor og far – sort med skæve sider, det er lige mig ;-)

Gaven fra manden...

Tunikaen som jeg fik af min mand, super flot i en lys lilla farve og med masser af lækre detaljer ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *