web analytics

Masser af sne og lidt godt grej….

Vi har været en tur inde i Freising – sikke som der begyndte at sne mens vi var inde og handle….

Vi smuttede lige forbi Maxipizza og fik et par pizzaer med hjem til aften, vi har nemlig “fri-fra-madlavningen” om fredagen ;-)

Og jeg skal da lige love for der kommer noget sne nu! :-D

Vi fik købt os nogle vandrestave til alpeturene, de er med indbyggede støddæmpere og de kan varieres i højden alt efter hvilket terræn man er kommet ud i, så det skal nok blive godt – jeg tror bare lige vi skal lidt henad til foråret inden vi skal begynde vores alpevandring ;-)

Vi har købt 2 bøger om vandreture i alperne og der er ikke så mange ruter på 3  timer og derunder – de fleste ruter ligger på mellem 5-7 timer så vi skal vist lidt i træning igen inden vi skal ud på de ture :oops:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *