web analytics

Gratis underholdning med posten…

Hold så fast vi har haft stormvejr i nat, det er ikke meget jeg har sovet for vinden rykkede rundt i vores metalpersienner og sikke en larm det kan lave – nåe ja så ved jeg ikke hvad der larmede mest, min sidemands snorken eller stormens rusken :-P

I formiddags kom posten med god underholdning, og det var helt gratis – da vi købte Blu ray-afspiller til svigerfar i julegave kunne man gå på nettet og oplyse serienummer osv på afspilleren og få nogle gratis film, da filmene ikke er med danske undertekster kunne vi jo ligeså godt benytte os af tilbuddet – og her er de så “Engle & Dæmoner”, “Terminator – Salvation” og 2 stk “UEFA Champions League” film som vi nok ikke har så meget at bruge til :-D

Nu mangler vi bare vores nye fladskærm og Blu-ray afspiller så har vi til en god hygge aften – nu varer det heller ikke længe før det bliver bestilt :lol:

Så er det igen tid til gulvvask – trapper, kælder og vaskerum skal fejes/støvsuges og vaskes :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *