web analytics

Arjjj for en svær beslutning…

Det er tv-bestillingstid og vi havde helt styr på hvilket vi skulle have…..troede vi :-(

Sony‘s hjemmeside fik vi øje på denne lækre hvide udgave som vi godt kunne forestille os pynte rigtig godt i vores stue – men den findes kun i en 32″ og en 40″ og vi ville gerne nøjes med en 37″, så turen gik til Erding hvor der ligger en forretning som havde den hjemme i både 32″ og 40″…..

Derefter måtte vi hjem og have gang i tommestokken og nu har vi brugt hele dagen på at bestemme os – vi syntes at en 32″ bliver lige lille nok, men at en 40″ virker MEGET stor, så skal vi have en hvid 40″ eller den sorte 37″ vi først havde bestemt os for :?: :!: :?: Uhhh det er en svær beslutning :-(

Mens juryen stadig er ude ang. fladskærme, er vi gået igang med aftensmaden som består af lidt grønt, lidt orange, lidt mere grønt, et par svampe og nogle kartofler…..

…. lidt fjerkræ på, rødvin over og ind i ovnen – man kan bedre tage en beslutning med god mad i maven ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *