web analytics

Sidste stik er på plads….

Det hele er kommet på plads og alle ledninger er gemt væk ;-)

Så mangler vi bare at indstille skærmen så er vi vist klar….

Lyden er igen dirigeret igennem til højtalerne så vi kan udnytte dem når vi ser film ;-)

Nu går det hele igennem den nye forstærker – fjernsyn, blu-ray og Ipod’en, det er noget lettere at styre nu når det hele er samlet og jeg er sikker på der ryger en film i den nye blu-ray afspiller allerede i aften og gerne en med noget lyd på :lol:

Men det kan vist kun gå for langsomt med at få fat i en multifjernbetjening hvor alle de her kan kodes sammen på en og samme fjernbetjening – for denne vognpark gider jeg ikke have på mit sofabord :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *