web analytics

Så er ferien bestilt…..

Til september går turen til Antibes ved Den Franske Riviera….

Vi skal bo på Odalys Residence Olympe som er opført i 2008….

Det ser flot ud ;-)

Der er pool oppe på taget og en lille morgenmadsrestaurant :-D

Værelserne har køkken så man selv kan lave noget lækkert mad som man kan nyde ude på altanen :-)

Hold da op vi glæder os, vi har jo efterhånden været i Sydfrankrig et par gange i forbindelse med mandens arbejde – først i Februar 2008 og så igen i Juli 2008 og jeg elsker det simpelthen, stemningen i de smalle gader, glaspusterierne oppe i de små bjergbyer, udsigten er fantastisk lige meget hvor man befinder sig dernede og selvfølgelig loppemarkederne dem må man ikke glemme :-D

Denne gang bliver første gang vi skal derned privat og i bil, det er jo en fordel med alt det skønne man kan købe dernede, så man ikke er belastet af hvor meget man må/kan have i kufferten på vej hjem i flyveren :lol:

Billederne er lånt på FBC Travel’s hjemmeside

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *