web analytics

Status – Februar 2010…..

Det har stået lidt stille på vægten i denne måned så der er ikke meget forskel på tallet siden sidst…….

Men jeg har arbejdet hårdt og jeg syntes nu der er blevet flyttet rundt på noget, det kan jeg mærke på mit tøj, så mon ikke det alligevel går den rigtige vej og kiloene snart begynder at følge efter ;-)

1 kommentarer til “Status – Februar 2010…..

 1. Hej mette

  ja et kæmpe tillykke med bryllups dagen, jeg har været på en anden planet, allan har rygget mit tlf kabel over så jeg har ikke noget forbindelse til om verden. ja hvad er der sledt siden sidst ja Fiona spisser lidt grød og mos, så det går godt, jeg var i block hus igår til udsalg med min møder gruppe, jeg købet en vest, en bade dragt, og en jakke til samlingen.
  når men det er begyndt at tø jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa råber allan han er ved at lave om på huset.
  glæder mig til vi er færdig.
  når men du kan bare ringe jeg er hjemme hver dag, og tlf virker
  vh tina

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *