web analytics

På tur i München lufthavn…

Så er Brian sendt afsted mod Danmark, eller der håber vi da at han ender senere i aften ;-)

Da vi havde fået checket hans kuffert ind kunne vi gå ovenpå og få en god kop kaffe

Mmmmm en Iced Creme Caramel Macchiato ;-)

Da Brian var sendt igennem security gik vi i Edeka og købte noget salat og et par gordon bleu for vi havde helt glemt at tænke på noget mad til aften – hernede er der ikke noget der hedder at smutte i døgneren, alt er simpelthen lukket om søndagen pånær i lufthavnen ;-)

Vinke vinke, farvel Brian vi ses i juni når vi kommer til DK – øv for sulan hvor går sådan en weekend bare ALT for hurtigt når man er i godt selskab, næste gang håber vi at han bliver i en hel uge! ;-)

Nu vil vi lade op til næste ryk ind, som er på onsdag :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *