web analytics

Status – Marts 2010….

Jeg nåede ikke at lave en status i fredags da der lige skete så meget andet, så den kommer idag i stedet for…

I marts måned har jeg tabt 1 kg, så det begynder da at gå fremad :-) Der er lang vej endnu, men jeg skal nok nå det, jeg har ikke mere travlt end at jeg ved at når man har brugt mange år på at tage det på, kommer det også til at tage lang tid at få det af  – så jeg kæmper videre ;-) 

Jeg vil jo helst ikke på kur da jeg er af den mening at de ikke virker, så for mig handler det om at ændre mine vaner, skære ned på mit madforbrug og ændre måden jeg spiser på – nu spiser jeg flere gange i løbet af dagen men så er det bare mindre portioner og små mellemmåltider men jeg spiser stadig de samme ting som før… Jeg tror ikke på at man kan holde vægten når man skærer alt det fra man elsker at spise for så bliver livet dælme for surt og det kan man ikke holde resten af livet og så er det at det hele ryger på igen…. Det er også derfor at vi stadig spiser de samme ting, bare i mindre mængder :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *