web analytics

Sikke meget grej….

Så er mine forældre nået frem og sikke meget grej de havde med!

Mmmmmm mor havde nye forsyninger med så nu er der kødsovs til et stykke tid ;-)

De havde også fødselsdagsgaver med som blev pakket op lidt før tid! Gitte og Christopher havde købt bogen “Chokolade” af Mikkel Friis-Holm og nogle super lækre grydelapper! :-)

Lotte og Jan havde købt en “Mussel Mega” desserttallerken, af Line og Mads fik jeg 3 små skåle ;-)

Min mor og far havde slået min og mandens fødselsdagsgaver sammen og der fik vi 3 stk desserttallerkener og 3 stk spisetallerkener til “Mussel Mega” stellet ;-)

Jeg har fået min farmors gamle vinglas, eller vi har faktisk fundet ud af at det er ølglas, men nu er det rødvinsglas så jeg skal på jagt efter hvidvinsglassene dertil – skønt at have noget at gå på jagt efter ;-)

Vi havde bestilt 4 stk små og 4 stk store termokrus i “Sort Riflet” fra Imerco’s webshop, for som jeg tidligere har fortalt er stellet udgået og vi ville mixe “Mussel Mega” i sort med “Sort Riflet” så det er med at få fingrene i det inden det er helt udsolgt alle steder – så nu har vi da krusene, hvor de 4 små er fødselsdagsgave til mig og manden fra hans forældre, nu skal vi bare have fundet tallerkenerne ;-)

Jeg havde jo også købt 2 stk “Flower Me” kaffesæt som også blev sendt op til min mor og far og de har haft det hele med ned idag :-)

Tusind tak for gaverne, allesammen :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *