web analytics

Jamies parmesan kyllingebryst med parmaskinke….

Vi har fundet nogle podcast med “Jamie Oliver’s Ministry of Food” så det skulle afprøves til aften…

Vi valgte “Parmesan kylling med parmaskinke” det er en hurtig og meget simpel opskrift…

Et kyllingebryst som er banket fladt mellem 2 stk. husholdningsfilm så det får samme tykkelse over det hele, drysses med timian og der kommes revet parmesan over….

Derefter drysses en lille smule revet citron over, lidt friskkværnet peber og til sidst parmaskinken på langs ovenpå – 3 skiver pr. kyllingebryst…. Steges på panden med parmaskinken nedad indtil kyllingen er hvid halvvejs op så vendes den og steges tilsvarende på den anden side.

Server med kartoffelbåde og/eller salat og flütes – Mmmmmm det smagte himmelsk så den er hermed givet videre :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *