web analytics

En hurtig bestilling…

Jeg fik lige snakket lidt med manden inden han smuttede ud og shoppe – han bruger vist for mange penge når han er i USA ;-) Han landede derovre igår ved 14 tiden (USA tid) og havde resten af dagen for sig selv, idag har han også en fridag men så står den ellers på arbejde og møder derovre resten af ugen….

Jeg fik lige afgivet en hurtig bestilling ;-) Jeg har set denne lækre Marc By Marc Jacobs pung på nettet og jeg er forelsket, den passer lige til min taske – tælle tælle, regne regne, tjekke opsparingen og hurtig bestil ved manden inden det er for sent :lol:

Billederne er lånt fra Nordstrom

Jeg havde ellers afgivet bestilling på uret herover men men det havde de selvfølgelig ikke hjemme i nogen af de butikker der ligger derovre :-( Men pungen er næsten samme pris og sådan en har jeg også ønsket mig – så må uret vente til efteråret, hvis opsparingen er tanket op til den tid ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *