web analytics

Små lækre polentasmåkager….

For nogle dage siden lavede Anne nogle lækre småkager og jeg blev helt lækker sulten – hun har været så sød at dele opskriften med os andre og som Aalborgenser er jeg jo stor fan af “Penny Lane” så det er jo en ren win-win situation ;-)

Så der var lige et lækkert alene-hjemme-på-en-søndag-med-regnvejr projekt ;-)

Jeg havde glemt at tage smørret ud af køleskabet så imens jeg ventede på at smørret skulle blive lidt blødt kunne jeg lige få ryddet op i alt mit mel, sukker, gryn, kerner, frø osv og få det hele puttet i bøtter så det er lettere at stable ude på hylderne :-)

Jeg fandt ud af at det fuldkornsdurum vi købte forleden var noget fuldkornshvedegrynhalløj så det måtte jeg jo bare bage mine småkager med i stedet for fuldkornsdurum – hehe men da jeg var ved at rydde op i det hele tog jeg fejl af den og grahamsmel :-D

Det hele røg i røremaskinen inden jeg opdagede det, så mine småkager er blevet lidt mere grove end Anne’s ser ud til at være – men de kan nu stadig anbefales! Det sværeste er at beherske sig og ikke gå og nippe til dem hele tiden mens de ligger og køler af :lol: 

Nå, men der kom da orden i det hele – hvedemel, grahamsmel, fuldkornsmel, majsmel, majsgryn osv. er kommet i bøtter så nu er der ikke mel over det hele mere ;-)

Sukker, gryn, salt, kerner, frø og diverse er også blevet stablet – så nu er det lettere at finde rundt i det hele og jeg skal ikke stå og rode med alle poserne for at finde hvad jeg skal bruge – nu mangler jeg bare at skifte alle de dårlige billigbøtter ud med nogle der lukker bedre tæt for hvis de her vælter falder lågene af og så har vi balladen! ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *