web analytics

Det pibler frem…

Der begynder at ske noget i mine små kolonihaver ;-)

Nogle enkelte basilikum spirer er kommet frem, det samme ovre ved hovedsalaten 2 små spirer er kommet op af jorden…

Et par dage efter de andre ting smed jeg lidt rucula-frø i den anden ende af det “hus” med basilikum og jeg skal da eller love for at det går amok, nu er det spændende om det så også bliver til noget ordenligt ;-)

Der er overskyet og mørkt idag, jeg overvejer at gå mig en tur men ved ikke rigtig om jeg kan nå det inden regnen kommer….

 Manden ved jeg ikke rigtig hvornår jeg ser igen – indtil videre har han en reservation til et fly på tirsdag men sandsynligheden for det er da ikke stor sådan som det ser ud lige nu – så er det godt jeg kan følge lidt med på hans rejseblog som han ligger lidt billeder op på engang imellem ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *