web analytics

Ud i det grå…

Det ser ud til regn så det er med at komme ud og få lidt frisk luft inden – jeg kan bestemt godt bruge en tur i den friske luft….

Jeg har været på cola afvænning, vi drikker meget cola her i huset og man kan faktisk mærke det hvis man ikke får sit cola, nu har jeg ikke drukket cola siden i mandags og jeg skal love for det kan mærkes, jeg har haft ondt i hovedet og har været tung i hovedet, først i dag er det ved at aftage – det er da skræmmende, så nu skal der vist skæres ned på det forbrug! ;-)

Her er jeg på tur ud i det grå ;-)

Der er alligevel lunt og skønt at se det hele begynder at blomstre….

Næsten hjemme igen – en fin lille tur på en halv time, med god variation af op og ned ad bakke i Wolfersdorf :-)

2 kommentarer til “Ud i det grå…

  1. Hej Kusine

    Er glad for at læse at i dropper det cola l… Du vil opleve at kiloene rasler af også, du skal bare lige over abstinenserne først. Når du ikke drikker cola normalt, vil du opleve at du synes det er utroligt sukkersødt at få i munden – For sødt! Tænk på alle sukkerknalderne deri, koffeinen og e-nr. som 211 (en dræber), alt det slipper du nu for – Super godt gået, Kusine!!! :-)

  2. Hejsa Øbo,

    Hurra jeg glæde mig til kiloene begynder at rasle – hihi :lol:

    Ja nu er min hovedpine ved at fortage sig men jeg har de sidste 2 dage haft sindsygt ondt i mine hofter, knæ og ankler, hvor underligt er det lige – hmm det er nok alt cola’en der er ved at trække ud af knoglerne ;-)

    Stort knus herfra solen (ja vi er nemlig nået op over 20 grader idag :-) )

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *