web analytics

Eftermiddagshygge, stadig uden regn…

Der er stadig ikke kommet noget regn, men jeg tror nu ikke det varer længe for der er tæt og tungt udenfor…

Jeg fik mig et par flade til middag og derefter tog jeg et hurtigt bad ;-)

Så har jeg eftermiddagshygget med the, et stykke dagmartærte fra Hune Bageren og en af min mors “Blokhus boller” som er en hurtigere-at-lave udgave af napoleons hatten :-)

Nu prøver jeg at finde ud af hvad den nye uge skal bruges på – tror måske der skal laves nogle pirogger, det er dælme længe siden jeg sidst har lavet sådan nogle, så var der et afsnit om “Meyers Brød” i det nye “Mad!” der handler om hans udgave af surdejsbagning og det så spændende ud, så det er nok også et projekt der kommer på dagsordnen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *