web analytics

Grill-sæsonen er igang….

Manden har fri resten af ugen så vi har været ude og handle lidt ind til den kommende weekend og uge – Vi startede i Media Markt hvor vi skulle kigge efter noget printer papir, det fandt vi ikke men vi fandt til gengæld den nyudkomne “Avatar” på blu-ray til kun 100 dkr, på dvd kostede den kun omkring 50 dkr men så var den ikke med danske undertekster….

Derefter gik vi over i OBI hvor vi skulle have nogle grillbriketter, en pose jord, en haveslange og vi skulle kigge på et bakkebord til altanen…

Så gik turen videre til Denn’s Biomarkt, et lækkert økologisk supermarked som har alt hvad hjertet kan begære i økologi – tjek lige en køledisk med ost og smør, vi fandt faktisk smør fra danske Thise her :-)

Grøntafdelingen var så lækker og der var et kæmpe udvalg af alting, vi fik nogle lækre broccoli til aftenens salat og fine grønne asparges til weekendens salat – det er da øko-himlen :lol:

Hjemme igen bliver grillen tændt for første gang i denne sæson – Uhhh det bliver så hygsomt ;-)

Vores bakkebord er kommet på plads – det passer lige til vores hjemmegjorte krydderurter når de kommer frem, og så kan salaten stå nedenunder bordet, vi mangler bare noget det kan stå i, rucolaen er kommet i den sorte “spand” ved siden af bordet, det bliver spændende at se hvor meget der kommer op ;-)

Starten på grillsæsonen blev med en svinemørbrad svøbt i røget landskinke….

Sammen med en lækker broccolisalat – smumse vi elsker at grille :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *