web analytics

Pakker, pakker, pakker…..

Uh manden havde så mange pakker med hjem – jeg er en heldig kartoffel, er jeg ;-)

Først var der jo alt det lækre Ole H som kunne købes for en billig penge derovre – så lider husholdningsbudgettet ikke i et godt stykke tid med alt det der er kommet på lager nu ;-)

Min superoverskønne pung, den gjorde et pænt indhug i min opsparing men er bestemt alle pengene værd – nu har jeg heller aldrig været ret god til det der med opsparing såååe deet ;-)

I fødselsdagsgave havde han denne skønne kogebog med hjem “Ben & Jerry’s is og dessert bog” – den skal nok blive slidt op :lol:

En KÆMPE overraskelse! Han havde købt et Marc by Marc Jacobs ur til mig i fødselsdagsgave, et der var næsten ligesom det jeg ønskede mig, det som de ikke havde i butikken, her er der bare sten i logoet  – vi havde endda snakket om det bare skulle være en lille gave da jeg jo havde fået vandrestøvler! Hold da op hvor jeg blev overrasket :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *