web analytics

4 kommentarer til “Det bliver en varm varm dag…

 1. hej mette en lille hilsen her fra det varme dk, ja der er varmt i dag. pyha.
  mig og Fiona har været ved at gøre rendt, men hun er nu bedst til at rode rundt.
  når men jeg har købet nye rulle skøjter i dag, de gammele gnaver på min fod træls, så nu håber jeg at vi kan køre lidt længer end 3 km.

  når men jeg vil løbe dette vaqr bare en lille hilsen skal i hvade hveder i dag ???? vi skal ned til Allans mor og far og havde dem, i aften.
  vi snakkes vh tina

 2. Hejsa,

  Ja hernede er der også blevet sommer, vi er over 27 grader nu ;-)

  Vi skal ikke have hveder i dag, for vi kan ikke købe hveder hernede og jeg gider ikke bage når der er så varmt – der er heller ikke helligdag hernede i morgen, men der er til gængæld lukket lørdag hvor der er “tag der arbeit” hernede….

  Vi har jo ferie i en uge fra imorgen så der skal vi hygge og grille hvis vejret holder – nu har vi haft mellem 22-27 grader hele ugen men nu når vi skal have ferie melder de selvfølgelig om regn, typisk! :-(

  Nå, nu vil jeg gøre mig klar til Mads har fri så vi kan komme ud og handle til ferien ;-)

 3. Hej søster. Så grønt er der ikke her endnu…..men vi har da haft det lunt idag, men det er også den eneste dag , imorgen bliver der koldt igen. Vi er ved at fjerne fliser på terassen, der kommer nogen og lægger flisser i næste uge. Det glæder jeg mig til… så kan jeg få mine havemøbler frem igen. Jeg nåede jo næsten ikke at have dem fremme sidste år, jeg fik dem jo sidst på sæsonen. Bagefter skal Jørgensen til at lave overdækket terasse, på ca halvdelen, det er det eneste jeg savner fra Brombærvej. Go ferie. nys nys Swez

 4. Hey Søster,

  Vi endte med at komme over 28 grader og nu her hvor kl næsten er 22 er der stadig 21 grader hernede ;-)

  Jeg glæder mig til at se hvor fin terrassen er blevet når vi kommer hjem :-)

  Vi har lige været ude og handle og vi glæder os til at holde ferie fra imorgen – vi skal megahygge og vi har handlet ind til en god grill uge så nu håber vi at vejret holder ;-)

  Knus og Nys
  Mini Swez

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *