web analytics

Økologi for alle pengene….

Vi har været ude og handle og hold da op vi kom vidt omkring – første stop var øko-slagterbussen og sikke meget lækkert han havde idag, vi fik 2 stykker lækkert kalvekød, 2 kæmpe ribeye, 6 wienerpølser, 2 svinefiletspyd og 4 stykker marineret svinekød til grillen for kun 275 dkr ;-)

Derefter fortsatte vi videre til øko-købmanden hvor vi fik næsten alt vores grønt, 3 slags svampe, tomater, cherrytomater, broccoli, rød peber, hvidkål, melon, citron, lime, rødløg, rabarber, basilikum, og et par plader af den gode chokolade – nåe ja, jeg snuppede også lige en tzatziki mere nu når vi var derude og så fik vi en lækker kylling som ryger på grillen i ferien, vi handlede for 410 dkr økologi her :-) Til sidst gik turen til Kaufland hvor de heldigvis også har rigtig meget økologi, så der fik vi handlet de sidste varer og der kom vi af med 750 dkr og der var kun nogle få ting vi ikke kunne få økologisk :-D

Sikke mange lækre råvarer vi fik ud af den tur – nu er vi dælme klar til at holde ferie! :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *