web analytics

Æggekage og ølbrød….

Vi måtte ændre lidt på menuen da vi ikke kunne komme til at grille idag :-(

Så den stod på æggekage med ølbrød – en pakke fuldkornsbrød blev blandet i bagemaskinen sammen med øl og revet ost ;-)

Samtidig lavede jeg en jordbær/rabarbertærte til aftenkaffen ;-)

Opskriften er min faster rabarbertærte, jeg har bare tilføjet lidt jordbær og jeg glæder mig til at smage den – jeg har fundet frem til en opskrift som ligger ret tæt på min fasters ;-)

Så til æggekagen – jeg brugte 1 pakke røget skinke i tern (bacon kan også bruges) som jeg lige stegte på panden, smed en god håndfuld frisk spinat (hakket groft) i, rørte en ½ pose revet ost sammen med 4 æg, ca 1½ dl mælk, salt og peber som jeg hældte over skinken/baconen, da det blev lidt fast i bunden kom jeg en god håndfuld cherrytomater i halve ovenpå sammen med en mozzarellakugle delt i stykker…

Så kom jeg panden i ovnen ved 200 grader til æggemassen var fast og gylden ovenpå…

Det var nu slet ikke så skidt ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *