web analytics

Lidt mere motion…

Vejret er skønt så jeg smuttede en tur ud i den friske luft, billedkvaliteten er ikke så god for jeg havde kun min mobil med ;-)

Der er ikke så mørkt som igår men stadig overskyet…

Her er hurtigløberskoene, de skal vist snart skiftes ud ;-)

Fra Jägersdorf og op til Billingsdorf skal man bestige denne bakke – her er jeg næsten oppe!

Billingsdorf – og det går stadig opad….

Så nåede jeg toppen, puha det er god motion – tror der er ca 1 km fra by til by stejlt opad bakke ;-)

Hjemme igen lå der en ny film i postkassen, denne gang er det “New Moon” og den glæder jeg mig for vildt til at se ;-) Sidste film vi fik var “Inglourious Bastards” med Brad Pitt, det var ikke lige mig, den var plat, rodet, MEGET langtrukken og typisk Amerikansk ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *