web analytics

Denundelynemig!

Sikke en aften – vores net har været væk og der har været uvejr, sådan for alvor uvejr!

Til aften fik vi pita med masser af grønt og chorizo-kylling som vi havde gemt i fryseren fra i onsdags

Senere begyndte det at blæse op og så kom der ellers vand! Vi måtte ud og hive vores små tomat-, peperoni- og jordbærplanter ind sammen med salaten ellers var det blæst omkuld!

Nu står det hele i gangen og venter på bedre vejr! Er du så færdig der kom lyn – sådan nogle der oplyste det hele og blændede en og vinden ruskede og regnen tæskede ned! Billederne er taget omkring kl 22 og der var totalt mørkt udenfor, så man kan se hvor meget lynene lyste det hele op…

Efter ca 20 min var det hele ovre og vi kunne hygge os med en frugtsalat ;-)

2 kommentarer til “Denundelynemig!

 1. hej mette

  nu har jeg endlige fået tid til at kikke på min computter, og nu har jeg fået de bilder printe ud Mads har taget af mig med mave på, og jeg har lært en masse om det bilde program. så det er så fedt.

  der står ned i stænger her i DK, jeg har ikke haft tid til at skrive den sidste tid, da min mor har været indlagt, på Thisted sygehus, men hun kommer hjem i dag, så mig og Fiona her været oppe og gøre rendt og tænde op så der er varme på.
  ja ellers sker der ikke så meget, vi har været ned og besøge dagplejen i går, hun var meget sød.
  når jeg skal ned og lave bøf med løg,inden jeg skal op til min mor, og sige hej.
  vi skrives ved. tina

 2. Hejsa,

  Er de blevet gode, billederne?

  Ja her regner der jo også, det er ved at være lidt kedeligt med alt det regn, man får sgu ø-kuller af at være lukket inde ;-)

  Det er da træls at din mor har været indlagt igen, du må endelig hilse hende mange gange…

  Nu varer det jo ikke så længe før vi kommer nordpå – vi må lige finde en dag vi kan mødes – glæder mig til at se hvor stor Fiona er blevet :-)

  Knus

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *