web analytics

Græsk moussaka eller noget der ligner…

Der var auberginer med i øko-kisten i fredags og de skal jo laves til et eller andet ;-)

Så jeg hakkede et løg som jeg brunede på en sauterpande, sammen med 500 g hakket hvad som helst, jeg har ½ okse- og ½ svinekød – da det var brunet smed jeg et par gulerødder skåret i tern, en aubergine halveret og skåret i skiver, en dåse majs og en dåse champion med i panden, rørte godt rundt og lod det brune med…

Derefter kom jeg to dåser hakkede tomater ved og lod det boble igennem ;-)

Det hele kommes i et ildfast fad, skiftevis et lag med kød og et lag med kartofler skåret i skiver – og på toppen kom jeg nogle klatter frisk mozzarella og satte det i ovnen ved 225 gr. indtil kartoflerne var møre….

Mmmmm så er der serveret – jeg er alene hjemme så der er i hvert fald nok ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *