web analytics

Ammersee Strandmarkt….

Turen gik til Ammersee idag…

Der er så smukt nede ved søerne….

Men der lurede nogle mørke skyer ude over søen….

Når vejret er godt kan man sidde og nyde den skønne udsigt over søen….

På selve markedet var der en masse at kigge på – blomster og urter…

Masser og masser af kurve ;-)

Kaffe-bilen hvis man skulle blive kaffetørstig ;-)

Træfigurer….

Hvis vi havde en have så var det sådan en grill her vi skulle have – tilbehøret hang på en svingarm så man kunne “svinge” sin wok, grillpande eller rist ind over ilden alt efter hvilken man skulle bruge, hold da op den var smart! :-)

Så kom der ellers en byge og vi valgte at vende snuden nordpå igen – da klokken ikke var så meget kunne vi jo lige runde Ingolstadt Village på vejen hjem – det var godt vi gjorde for jeg fandt denne lækre sommer anorak og der var 30% på den i forvejen gode outletpris, så den endte i 600 dkr, det er halv pris! ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *