web analytics

Små pærekager….

Jeg havde et par pærer der havde lagt lige længe nok, så de var blevet temmelig bløde men de skulle nu alligevel ikke smides ud ;-)

Så jeg brugte dem til nogle små pærekager, de er lavet på en “pund-til-pund” opskrift med udgangspunkt i 4 æg…

  • 4 æg
  • 270 gr sukker
  • 270 gr smør
  • 270 gr mel
  • 270 gr pærer (ca.)

Jeg startede med at veje æggene og afmålte de øvrige ingredienser derefter…  Så rørte jeg smør og sukker godt sammen, derefter tilsatte jeg æggene et ad gangen og til sidst røres melet i – pærerne skrælles og skæres i både, dejen fordelte jeg i små tærteforme og trykkede forsigtigt pærebåde ned i dejen, dryssede dem med hakkede mandler og rørsukker, satte dem i ovnen på 200 gr i ca 20 min. – jeg fik 10 kager ud af det men der kunne nu godt være blevet 12 stk ud af den dej, for de første blev lidt store ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *