web analytics

Så er der leveringer…

Her i formiddag er der kommet flere leveringer ;-)

Først er der kommet en ny omgang grønt – cherrytomater, hvide asparges, broccoli, gulerødder, salat og kartofler… Der skal laves aspargessuppe til fryseren så vi kan nyde den til efteråret, broccolisalat til et godt stykke grill imorgen, vi har stadig et halvt salathoved fra sidste uge så der skal en masse salat på menuen i denne uge så skal der nogle kartoflerbåde og noget coleslaw på menuen sidst på ugen – så har jeg vist fået brugt alt hvad der er i kassen i denne uge ;-)

Så er der kommet en ny film fra Lovefilm – den nye “Sherlock Holmes“, den er jeg spændt på at se! Sidste gang fik vi jo “New Moon” og den skuffede lidt syntes jeg, i forhold til “Twillight” var fortsættelsen noget langtrukken og knap så spændende :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *