web analytics

Status – Maj 2010….

Så er der allerede fredag igen! Denne måned har været en mærkelig måned, vægten er gået op og ned, op og ned, har stået stille og igen en tur op og ned :-( Måske det er en kombination af ferie, regnvejr, cola-stop og bare ganske almindelig SPAT!

Ja, for jeg får spat når det hele går i stå, eller svinger op og ned når jeg ikke har ændret på noget særligt – og så alligevel, jeg stoppede jo med at drikke cola og så skal jeg ellers lige love for at det hele gik i svingninger, jeg fik forstoppelse, og vægten gik hurtigt ned, så op, stod stille, op igen og heldigvis ned igen – men i løbet af rutcheturen gik vægten 2,8 kg op!!! :shock:

Jeg blev noget nervøs da den stod stille på +2,8 kg, men i denne uge har jeg fået den knoklet ned igen så alt i alt har jeg taget 0,8 kg på i Maj måned og nu håber jeg dælme at det cola er ude af systemet for det har da lavet ravage nok for denne gang!!! :lol:

Som jeg jo fortalte købte vi ny vægt igår som kan fortælle hvad man vejer, hvor meget der er knogler, hvor mange procent der er kropsfedt, muskelmasse og væske, så kan den fortælle ud fra vægt, højde osv hvor mange kalorier man må indtage om dagen – Amen det er bare så smart og den glæder jeg mig til at bruge for nogen gange kan det være rart at vide hvad der sker når man ikke rigtig syntes at der sker noget med tallet på vægten ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *