web analytics

Biiiiip Biiiiippp vejr!!

Vi har været på jagt efter Kermit idag men forgæves! :-(

Vi startede i Freising i hvad der svarer til “Inspiration”, så videre til Erding i hvad der svarer til “Bauhaus” for så at blive sendt videre ind til München og hold nu op hvor jeg hader at komme ind til München – der er SÅ mange mennesker om eftermiddagen at man tit bruger flere timer på sneglefart igennem byen!

Og da der er helligdag i morgen var der ekstra mange mennesker på vejene så vi holdt i kø både ind til München og dælme også ud derfra igen :-x

5 timer senere er vi hjemme igen, UDEN en grill for der var aldrig en der havde hørt om en grøn weber i 57 cm! DOH! derudover tæsker det bare ned, i radioen sagde de at det vand der kommer idag svarer til hvad vi plejer at få på en måned! Dobbelt DOH! Nu vil vi fortsætte jagten på nettet, herhjemme i tørvejr ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *