web analytics

Kermit – det nye familiemedlem…

Jeg har også haft det skidt idag og der er stadig regnvejr så intet nyt der ;-)

Torsdag er helligdag hernede og manden har taget fri fredag så vi har en dejlig lang weekend foran os – derfor har vi besluttet at det er nu vores nye grill skal købes! Vi har brugt det sidste lange stykke tid på at undersøge, sammenligne og udregne hvilken grill der ville passe bedst til os og vi er kommet frem til at en Weber Master-Touch i limegrøn lige er den der mangler i vores vognpark :-D

Vi har vores Cobb til de små stege, pandekager og omeletter, vores Eva til bøffer, koteletter og pøller, men vi mangler en ordenlig fætter der kan følge med til vores eksperimenter og der tror vi at Kermit passer perfekt ind ;-)

Nu er vi bare spændt på om vi kan finde et sted hvor de har den hjemme i den grønne farve så vi kan bruge vores forlængede weekend på grill eksperimenter ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *