web analytics

Bundkarakter…

Nu har jeg prøvet det nye spiretårn og jeg er ikke imponeret! :-(

Jeg har nu prøvet over 2 gange, begge gange lagde jeg delene i vand et godt stykke tid før de skulle bruges så leret kunne blive mættet med vand, 1. gang gjorde jeg som jeg plejer med den gamle bakke, puttede frøene direkte i uden at ligge i blød først, der skete ingenting og i den gamle bakke plejede de at begynde at spire allerede dagen efter – nå, efter en god uge startede jeg forfra og denne gang lagde jeg frøene i blød natten over, det hjalp for de begyndte at spire efter nogle dage men så er det også det for spirene blev tørre og trælse og skålene kunne slet ikke holde sig fugtige ligesom den gamle bakke selvom jeg vandede 3 gange om dagen og i den ene af bakkerne lugtede spirene gammelt så spirene røg ud og jeg har taget den gamle bakke i brug igen :-(

Så jeg giver det nye spiretårn topkarakter for udseende men bundkarakter for resten af pengene ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *