web analytics

Chokoladekage på eftervarmen….

Der bliver fundet frem til en god kage…

En lækker chokoladekage som vi skal have til dessert ;-)

Da kagen er rørt sammen er det tid til kartoflerne, små nye øko kartofler skrubbes og koges hele i 10 min, de puttes på en bageplade med bagepapir, der hældes lidt olie over og de drysses med salt, peber og en håndfuld timian kviste – ind i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 min. eller indtil de er gyldne og møre ;-)

Samtidig ligger de lækre cognacmarinerede oksesteaks under låget og hygger sig og er du så færdig en duft der breder sig på altanen ;-)

Lørdagens menu; Cognacmarinerede oksesteaks med nye kartofler og tzatziki :-)

Desserten blev bagt på eftervarmen…

Mmmmm chokoladekage med vaniljecreme og friske jordbær! :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *